Inval vanwege moordonderzoek in Steenbergen

Steenbergen- Twee vrouwen van 18 en 39 jaar zijn in Steenbergen aangehouden in het onderzoek naar de verdwijning van de Belgische Johan van der Heyden. Bij een woning en een loods op het woonwagenkamp in Steenbergen is zaterdagmorgen een groot politieonderzoek gestart. Twintig Nederlandse en Belgische rechercheurs waren betrokken bij de doorzoeking. "We houden rekening met een ernstig misdrijf", aldus de politie

De 56-jarige Van der Heyden is op 2 juni voor het laatst gezien toen hij zijn woning in het Belgische Lint verliet, sindsdien ontbreekt van hem ieder spoor. Tijdens het Belgische onderzoek kwamen verschillende zaken in Nederland in beeld. De Belgische politie heeft hierop contact gelegd met het Nederlands rechercheteam wat nu onderzoek doet in Steenbergen.

De politie heeft twee vrouwen van 18 en 39 jaar afgelopen nacht elders in Steenbergen aangehouden. De politie hoopt in de loods en woning in Steenbergen aanwijzingen te vinden die kunnen leiden naar Johan van der Heyden en laat weten rekening te houden met een ernstig misdrijf. Of er in Steenbergen al aanwijzingen zijn gevonden wordt in het belang van het onderzoek nog niet meegedeeld.
 

112Markiezaten ©2019