Introductietrainingen voor nieuwe jeugdspelers bij vv Steenbergen

STEENBERGEN – Voetbalvereniging Steenbergen organiseert op woensdag 11 april en op woensdag 18 april speciale introductietrainingen voor jongens en meisjes die willen kennismaken met voetbal en met de club. De trainingen staan onder leiding van trainers van vv Steenbergen en vinden plaats op het sportpark aan de Seringenlaan in Steenbergen.

Kinderen die overwegen om op voetbal te gaan, of eens willen meemaken wat het trainen bij een voetbalclub precies inhoudt, zijn van harte uitgenodigd om langs te komen. Deelnemers aan deze speciale trainingen kunnen voetbaloefeningen doen en er zijn spelletjes met een bal. Het plezier in voetbal staat voorop.
Voor een drankje en een gezonde versnapering wordt gezorgd. De trainingen op 11 en 18 april beginnen om 14.30 uur en eindigen om 16.00 uur. Deelname is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig. Ook speciaal schoeisel of kleding is niet noodzakelijk.

Vriendjes meevragen

Kinderen die al bij vv Steenbergen voetballen zijn uiteraard ook van harte welkom. Zij worden gevraagd bij deelname een vriendje, vriendinnetje of klasgenoot die nog niet op voetbal zit als introducé mee te nemen zodat zoveel mogelijk kinderen kunnen genieten van een leuke voetbalmiddag.