Intermezzo: met Johan Bosters

Als hij niet zelf op de fiets zit is hij druk bezig voor de Stichting Wielercriterium Steenbergen. Johan Bosters, 57 jaar, geboren in Nieuw- Vossemeer en na omzwervingen langs Steenbergen en Zevenbergen woonachtig in Welberg. Als het enigszins kan fietst hij ’s avonds nog even een rondje, nou ja een rondje, gemiddeld trapt hij 60 kilometer onder de banden weg. En hoewel hij het druk heeft met een fulltimebaan en zijn bestuursfunctie bij de stichting, ziet hij op zaterdag en zondag ook vaak kans nog even een stukje te fietsen. Helaas liggen ook in de wielersport veel wedstrijden stil. De Vuelta die onze gemeente vorig jaar aan zou doen, het wielercriterium en de dikke bandenrace. “We hopen dit jaar toch nog het een en ander te kunnen organiseren” verzucht Bosters. ”Want als er niet gefietst kan worden is het allemaal een stuk minder leuk”


In de editie van Steenbergse Courant van deze vrijdag 19 februari staat hierover een uitgebreid artikel door Tineke Feskens met meer informatie.
Word lid van Steenbergse Courant en ontvang de krant elke week in de bus. Daarnaast krijgt u de krant wanneer u dat wenst ook gratis digitaal toegestuurd.

Beelden bij dit artikel