Inschrijvingen Voetbalschool NOAD’67 gestart en eerste gasttrainer bekend

SINT PHILIPSLAND – Vanaf deze week zijn de inschrijvingen van de Voetbalschool op NOAD’67 van start gegaan voor de 13e editie van de voetbalschool op 16 t/m 18 oktober 2017. De eerste gasttrainer is daarbij inmiddels bekend: Glen Helder zal net als vorig jaar zijn expertise inzetten.

Op de site van Stichting Voetbalschool kan er vanaf gisteren -maandag 18 september- ingeschreven worden voor de 13e editie van de Voetbalschool. De verwachting is dat er zich zo’n honderd belangstellenden zullen inschrijven.

Ook dit jaar is Glen Helder als gasttrainer van de partij. De oud international maakte in 1989 zijn profdebuut voor Sparta. Vervolgens speelde Helder voor Vitesse, Arsenal, Nac Breda, het Chinese Dalian Wanda en het Hongaarse MTK Boedapest. Na een langdurige revalidatieperiode, die hij grotendeels bij RBC Roosendaal doorliep, speelde hij in het seizoen 2002/2003 bij TOP Oss. Na beëindiging van zijn profcarrière speelde Glen Helder verder bij enkele amateurclubs.

Wie informatie wil over de voetbalschool kan die vinden op de website: www.stichtingvoetbalschool.nl. Via twitter en Facebook wordt eveneens gecommuniceerd: @stvoetbalschool en stichting voetbalschool.