Inschrijving voor Kijk Binnen Bij Bedrijven geopend

STEENBERGEN – In de week van 12 tot en met 17 oktober organiseert ‘Samen in de Regio’ samen met het ‘Werkcentrum Brabantse Wal’ een nieuwe editie van ‘Kijk Binnen Bij Bedrijven’ (KBBB). “Het is een kans om werkzoekenden, scholieren en studenten enthousiast te maken over wat de Brabantse Wal te bieden heeft”, zo stelt Anita Karremans namens de organisatie. Bedrijven en organisaties kunnen zich nu aanmelden.

“Wij roepen werkgevers van bedrijven en maatschappelijke organisaties op, om mee te doen. Ook als zij geen vacatures open hebben staan. De deuren open zetten, mensen binnen laten kijken, is van grote maatschappelijke waarde. De werkzoekende van nu oriënteert zich meer dan anders op bijscholing. Studenten en scholieren zijn op zoek naar stageplaatsen in de regio. Van groot belang om hun opleiding te voltooien en om talent te behouden voor de regio. Kijk Binnen bij Bedrijven is een laagdrempelige manier om elkaar te leren kennen”, aldus Karremans. Ook is het evenement een goede gelegenheid voor organisaties om potentiële vrijwilligers te inspireren.
Bedrijven en organisaties kunnen zich tot en met vrijdag 11 september aanmelden die de website www.kijkbinnenbijbedrijven.nl. Hier kunnen ook belangstellenden terecht om zich voor een bezoek aan deelnemende bedrijven en organisaties aan te melden. Dit kan vanaf 14 september.

Foto: Bij Fujicolor in Steenbergen werden belangstellenden – waaronder ook wethouder Koos Krook – tijdens een eerdere editie van Kijk Binnen Bij Bedrijven geïnformeerd over de activiteiten van dit bedrijf.