Inschrijving voor beachsoccertoernooi Jaarmarkt geopend

STEENBERGEN – De organisatie van het Beachsoccertoernooi tijdens de Steenbergse Jaarmarkt, die dit jaar wordt gehouden van vrijdag 5 t/m zondag 7 september, is overgegaan van Sportshop Heshof naar drie vrijwilligers. Dat zijn Jeroen Horstman, Han Verbeek en Xander Knop. Zij hopen dat de zevende editie van het voetbalfeest weer net zo’n succes wordt als voorgaande jaren en hebben de inschrijving voor het toernooi inmiddels opengesteld.

Aanmelden is mogelijk van de Kabouters tot en met de B-junioren, waarbij ook spelers die na de zomer tot de A-jeugd behoren nog mee mogen doen. Ook willen de organisatoren graag een aparte damescompetitie opzetten; ingezet wordt op twee poules van vier teams, voor meisjes tot en meisjes vanaf 13 jaar.

In verband met de gewijzigde organisatievorm geldt er een deelnamebedrag van 10 euro per team.

Inschrijven kan via beachsoccer@ziggo.nl en nadere informatie is ook voortdurend te vinden op http://www.facebook.com/beachsoccerjaarmarkt, onder vermelding van de naam van het team, een e-mailadres en telefoonnummer, plus de namen, leeftijden en voetbalcategorieën (van afgelopen seizoen) van de deelnemers.

Het Beachsoccertoernooi voltrekt zich zoals gebruikelijk op het terrein tussen Sportshop Heshof en Hotel Aarden.