Inschrijving ‘Kijk Binnen Bij Bedrijven’ geopend

STEENBERGEN – In de week van 16 tot en met 21 maart kunnen belangstellenden weer een kijkje nemen bij bedrijven en organisaties die hen interessant lijken voor wellicht een baan, stageplaats, oriëntatie op een vervolgstudie of vrijwilligerswerk. Op de website www.kijkbinnenbijbedrijven.nl staan alle deelnemers vermeld. Hier kunnen belangstellenden zich ook aanmelden voor een bezoek.

Tot zaterdag 14 maart is aanmelding mogelijk. Er is geen limiet gesteld aan het aantal plekken dat een belangstellende wil bezoeken.
Kijk Binnen Bij Bedrijven beleeft inmiddels zijn derde editie. Er is een gevarieerd aanbod van te bezoeken bedrijven en organisaties binnen de gemeenten Steenbergen, Bergen op Zoom en Woensdrecht.
“Een kijkje nemen is van harte aan te bevelen. Het is een uitgesproken kans om te weten te komen wat de regio te bieden heeft. Een bezoek geeft een indruk van de mensen die er werken, de werksfeer en de werkzaamheden. Het is ook belangrijk dat we scholieren, studenten, werkzoekenden en vrijwilligers faciliteren bij het maken van een keuze. Als je talent inzet op de juiste plek, wordt een baan of vrijwilligers werk nog leuker”, vertelt Anita Karremans, directeur van Samen in de Regio.