Inschrijving 5de KMC van start

STEENBERGEN – Traditiegetrouw gaat op de eerste dag van het nieuwe jaar de inschrijving van start voor de Koos Moerenhout Classic, die op zaterdag 30 mei z’n eerste lustrum beleeft.

Het organiserende comité, met de oud-profrenner zelf en RTC De Fatuur, is volop bezig met de voorbereidingen, om ook van de vijfde editie weer een grandioos wielerfeest te maken, waaraan de duizenden deelnemers elk jaar veel (fiets)plezier beleven.

Ook in 2015 kan men kiezen uit vier verschillende routes (van 85, 125, 160 en 200 km) door de wijde omgeving van Steenbergen, inclusief de Zuid-Hollandse eilanden, de Zeeuwse Deltawerken en de Brabantse Wal. Op die manier zorgt de KMC voor een geweldige promotie van heel deze regio.

Aan het sportieve evenement wordt elk jaar bovendien een lokaal goed doel verbonden en hoofdzaak van de succesvolle wielerclassis is dat zoveel mogelijk mensen in beweging komen.

Aanmelden kan dus vanaf 1 januari via www.koosmoerenhoutclassic.nl

Tijdens de voorinschrijving (t/m 1 mei) bedragen de deelnamekosten 10 euro p.p., op de dag zelf geldt een starttarief van 13 euro.

Via onderstaande link is een mooie filmimpressie te zien van de KMC, in al zijn facetten: