Inschrijven voor Jeugd zomeravond voetbal 

STEENBERGEN – Ook dit jaar wordt van 12 juni tot en met 5 juli voor de jeugd  Zomeravond voetbal georganiseerd. Dit jaar wordt het de tweede editie, die wordt gesponsord door Autoschade Van Gils. Er zijn diverse leeftijdsklassen en de finales op woensdag 5 juli worden gelardeerd met muziek en diverse leuke activiteiten.

Jongeren die belangstelling voor dit zomeravondvoetbal hebben worden verzocht om minimaal vier spelers bij elkaar te krijgen. Dit kunnen buurjongens of –meisjes zijn of vrienden of vriendinnen. Deelnemers hoeven geen lid te zijn van een voetbalvereniging, maar dat mag natuurlijk wel.

Er zijn leeftijdscategorieën van 6 tot en met 16 jaar. Er dient ook op zoek te worden gegaan naar een sponsor (ouders, grootouders of zelfs een bedrijf) die het inschrijfgeld van €12,50 per team wil betalen. Teams nemen deel onder de naam van hun sponsor of onder een leuke zelfverzonnen teamnaam. Alle wedstrijden worden 4 tegen 4 gespeeld en de organisatie probeert de teams zoveel mogelijk naar sterkte en leeftijd in te delen. 

Voor vragen of opmerkingen kan worden gemaild naar: jeugdzomeravondvoetbal@vvsteenbergen.nl 

Voor het inschrijfformulier ga naar: www.vvsteenbergen.nl (scrol op de homepagina naar beneden en ga naar pagina 2, daar staat onder het kopje Autoschade van Gils jeugdzomeravondvoetbal het inschrijfformulier).