Inschrijven voor Beachsoccertoernooi tijdens jaarmarkt nu nog mogelijk

STEENBERGEN – Tijdens de Jaarmarkt in Steenbergen wordt het dertiende Beachsoccertoernooi georganiseerd. Dit driedaagse evenement, mede mogelijk gemaakt door trouwe sponsoren, vindt jaarlijks plaats van vrijdag tot en met zondag op de Westdam.

Vrijdag om 16.00 uur trapt het toernooi af met de oudste deelnemers (15+). De overige teams spelen alleen op zaterdag (12.00-21.00 uur) en zondag (11.00-17.00 uur).

Secretaris Xander Knop: “Nieuw is de samenwerking met SC Welberg en VV Steenbergen. De voetbalvereniging zullen helpen met het aanbrengen van teams.

Er wordt altijd rekening gehouden met de speelverplichtingen van de teams bij hun eigen voetbalclubs. Op dit moment hebben eenentwintig teams zich ingeschreven, waarvan zeven meidenteams. Er is nog ruimte voor tien tot veertien teams. Met name in de categorieën JO-7, JO-9, JO-11 en JO-13 is er nog ruimte.”

Mooie prijzen

Deelname kost 10,00 euro per team. Tijdens het toernooi krijgen alle deelnemers drinken, zakje snoep, appeltje en als afsluiter een loterij voor alle deelnemers.

Xander Knop: “Wie vaker heeft meegedaan weet dat er altijd mooie prijzen zijn te winnen. DJ Owen is er voor het derde jaar bij om de spelers te ondersteunen met de juiste beats.”

Inschrijven

Teams kunnen zich inschrijven door een email te sturen naar Beachsoccer@ziggo.nl met daarin vermeld: Teamnaam, namen en geboortedatums van de deelnemers.

De speelschema's worden in de week voorafgaand aan het toernooi bekend gemaakt op Facebook en ieder team krijgt een e-mail.