Inschrijven voor 46ste Kleine Tour

STEENBERGEN – Stichting Kleine Tour Steenbergen houdt woensdag 11 maart de jaarlijkse inschrijving voor de jeugdronde, die komende zomer voor de 46ste keer wordt verreden, in de week van 17 t/m 22 augustus.

Inschrijven is mogelijk voor kinderen die woonachtig zijn in de gemeente Steenbergen, waarbij jongens op de eerste dag van de Kleine Tour niet jonger mogen zijn dan 8 jaar en niet ouder dan 14 jaar op de slotdag. Voor meisjes is dit 9 en 14 jaar. Ook voor plaatsing op de reservelijst gelden deze leeftijdsregels.

Rennertjes die vorig jaar hebben meegefietst, hoeven zich niet in te komen schrijven, zij worden persoonlijk benaderd door hun ploegleiders. Kinderen die vorig jaar op de reservelijst stonden, worden benaderd door het bestuur van de Kleine Tour.

Voor alle andere kinderen die aan de genoemde criteria is de inschrijving komende woensdag van 18.30 tot 19.30 uur bij café-zaal De Joosse (Kaaistraat 12), onder begeleiding van een ouder of verzorger. De deelnamekosten van 16 euro hoeven dan nog niet te worden voldaan. Voor nadere inlichtingen: René Baarendse, (0167) 566923.