Inschrijven voor 45ste Kleine Tour

STEENBERGEN – De voorbereidingen van de 45ste Kleine Tour zijn in volle gang. Een speciale jubileumcommissie is druk bezig met het organiseren van een aantal extra feestelijke activiteiten om het negende lustrum van de jaarlijkse jeugdronde op te luisteren.

De Kleine Tour wordt verreden van 11 tot en met 16 augustus en rennertjes die vorig jaar hebben meegedaan worden persoonlijk benaderd door hun ploegleiders met de vraag of zij ook deze keer weer van de partij zijn en hoeven verder geen actie te ondernemen voor hun inschrijving.

Voor overige belangstellenden is het mogelijk om zich op woensdag 12 maart aan te melden, van 18.30 tot 19.00 uur bij café-zaal De Joosse in de Kaaistraat, onder begeleiding van een ouder/verzorger.

Kinderen die zich willen inschrijven moeten woonachtig zijn in de gemeente Steenbergen. Jongens mogen op 11 augustus niet jonger zijn dan 8 jaar en op 16 augustus niet ouder dan 14 jaar. Meisjes mogen op 11 augustus niet jonger zijn dan 9 jaar en op 16 augustus niet ouder dan 14 jaar.

Kinderen die vorig jaar op de wachtlijst zijn geplaatst, worden binnenkort vanuit de organisatie benaderd.

De deelnamekosten (16 euro) hoeven nog niet op de inschrijfavond te worden betaald. Voor meer informatie over de inschrijving kan contact worden opgenomen worden met René Baarendse: (0167) 566923.