Inschrijven kan nog: Organisatie KMC gaat de zon tegemoet

STEENBERGEN – Morgen, zaterdag 25 mei, is het tijd voor alweer de negende Koos Moerenhout Classic. Hét Steenbergse event voor de wielrenner die van fietsen door het Brabantse, Zeeuwse en zelfs Zuid-Hollandse landschap houdt. De organisatie kan zich al buigen op vele honderden inschrijven en hoopt daar op de dag zelf nog eens vele honderden aan toe te voegen.

“De weersvoorspellingen zijn prima, dus het belooft een mooie wielerdag te worden,” aldus Jack van Leent, woordvoerder namens de organisatie.

Er kan gestart worden tussen 7.30 uur en 9.30 uur vanaf de Markt in Steenbergen. De deelnemers hebben de keuze tussen drie afstanden, te weten 85, 125 en 210 km. Koos Moerenhout zelf is uiteraard ook weer van de partij. Hij rijdt de route van 125 kilometer.

Wie niet persé van wielrennen houdt, maar wel van gezelligheid is van harte welkom om de dag op de Steenbergse Markt door te brengen waar alle rijders starten en uiteindelijk ook weer zullen finishen. Mét grote dorst en vele verhalen: twee ingrediënten voor een geslaagd after party.