Inloopavond over Nieuwbouwproject ‘Stadsboerderij Buiten de Veste’

STEENBERGEN – Morgenavond, donderdagavond 21 juni wordt tijdens een inloopavond in restaurant De Wallevis het nieuwbouwproject ‘Stadsboerderij Buiten de Veste’ gepresenteerd. Dit project omvat 24 luxe en duurzame appartementen aan de rand van Steenbergen.

Stadsboerderij Buiten de Veste wordt volgens de ontwikkelaars een bijzonder wooncomplex. Projectontwikkelaars De Langen & van den Berg en MEMO Projectontwikkeling sloegen hiervoor de handen ineen. Samen zorgen zij ervoor dat Stadsboerderij Buiten de Veste niet alleen comfort en gemak gaat bieden voor haar bewoners maar dat het tegelijkertijd een duurzaam geheel vormt. Zo beschikt het gebouw bijvoorbeeld over een warmte koude opslag en wordt er in het hele gebouw geen gebruik gemaakt van gas.

De rietgedekte stadsboerderij biedt voor ieder wat wils. Er is een ruime keus in de grootte van de appartementen. Verder zijn alle balkons gelegen op het zuiden, ligt het complex nabij het centrum van Steenbergen en is er voldoende parkeerruimte beschikbaar.
De verkoop wordt gedaan door de makelaardijen Baas en Helmig.
De inloopavond is op donderdag 21 juni tussen 19:30 en 20:30 uur.

Artist Impression: zo komt stadsboerderij ‘Buiten de Veste’ er uit te zien.