Informatiebijeenkomsten Glasvezel buitengebied

STEENBERGEN – Het kernteam Glasvezel Brabantse Wal meldt dat voor bewoners van het buitengebied in de gemeenten Steenbergen, Bergen op Zoom en Woensdrecht speciale informatiebijeenkomsten worden gehouden. Tijdens deze bijeenkomsten worden de betreffenden geïnformeerd over de mogelijkheden en het belang van een snelle internetverbinding.

Glasvezel buitenaf wil eind 2018 met de aanleg hiervan starten. Voorwaarde is wel dat minimaal 50% van de adressen zich hiervoor opgeeft vóór 4 juni aanstaande. Bewoners die in aanmerking komen, ontvangen in de loop van deze week per post al de nodige informatie. Er zijn voor hen ook nog speciale informatieavonden op de volgende data en locaties: dinsdag 3 april: Café Partycentrum Koch, Molenstraat 120, 4756 BH te Kruisland, op woensdag 4 april: Natuurlijk!Kloof, Zurenhoek 5, 4624 RC Bergen op Zoom en op donderdag 5 april: Zaal Koch Welberg, Kapelaan Kockstraat 55, 4651 XC Steenbergen. De belanghebbenden kunnen zelf de voor hen meest geschikte locatie en datum kiezen.

Wie overigens een controle wil uitvoeren om te zien of zijn of haar postcode binnen het aansluitgebied valt kan dit doen via www.glasvezelbuitenaf.nl.