Informatiebijeenkomst ‘Omgaan met rouw en verlies’

STEENBERGEN – Woensdagavond 16 mei organiseren het ‘Mantelzorgcafé’, rouwtherapeut Hilde van Straten-de Caluwé en Uitvaartzorg Nuiten Groffen een informatieavond over ‘Omgaan met rouw en verlies’. Dat gebeurt in zaal Koch aan de Kapelaan Kockstraat 55 op Welberg. Iedereen is daarbij welkom, er zijn geen kosten verbonden aan deelname.

“Er zijn situaties in het leven waardoor je vast dreigt te komen zitten. Bijvoorbeeld na het overlijden van een dierbare of het leven met een chronisch zieke partner. Maar ook het kwijtraken van je baan is een heftige gebeurtenis, waar je niet zo maar overheen stapt.
Dan is het fijn om te kunnen praten met lotgenoten of luisteren naar verhalen van anderen, Over het verlies en verdriet in je leven heb je niets te zeggen, maar wel over de manier hoe je er mee omgaat”, zo verwoorden de organisatoren de gedachte achter deze bijeenkomst.

Aanmelden voor de bijeenkomst kan via e-mail naar j.joosen@swo-stb.nl of info@nuiten-groffen.nl. Telefonisch aanmelden kan ook via (0167) 541 137 of (0167) 767 274 . Vanaf 19.00 uur worden belangstellenden ontvangen met koffie, thee en iets lekkers. Om 21.00 uur wordt de avond afgesloten.