Informatieavond over ‘Vervangende Mantelzorg’ in het Cromwiel

STEENBERGEN – Morgenavond, maandagavond 6 mei wordt tussen 19:30 en 20:30 uur in ontmoetingscentrum Het Cromwiel een presentatie verzorgd over de mogelijkheden van vervangende mantelzorg. Die biedt de mantelzorger de mogelijkheid om een lekker op adem te komen. Diverse organisaties in de gemeente Steenbergen kunnen deze mantelzorg namelijk kort of wat langer overnemen.

Tijdens de informatieavond wordt de bezoeker verteld over dagopvang en logeeropvang voor een korte of wat langere periode. Dit zowel in geval van nood of op basis van een afspraak. Voor mantelzorgers is de mogelijkheid van vervangende mantelzorg een uitkomst en vaak ook een geruststelling. Tijdens de info avond komen ze belangrijke informatie aan de weet en kunnen vragen worden gesteld.
Aanmelden voor de informatieavond kan via telefoon (0167) 750 850 of via e-mail: mantelzorgstb@wijzijntraversegroep.nl. Wie een mailtje stuurt wordt gevraagd om naam, telefoonnummer en aantal personen door te geven. Nadere info over de avond kan worden verkregen bij Joyce Joosen, de coördinator Steunpunt Mantelzorg Steenbergen. Ze is op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag te bereiken via (0167) 750 850. Mailen kan ook: joyce.joosen@wijzijntraversegroep.nl.