Informatie over inbraak bij goudsmederij Keizer welkom

STEENBERGEN – Zondagavond om 23:15 uur ontving goudsmid Lotte Keizer van omwonenden in de Kaaistraat een telefoontje met de waarschuwing dat inbrekers letterlijk aan de slag waren met een poging om haar etalageruit te vernielen. “Ze stonden met een hamer op de ruit te beuken. Gelukkig lukte het slechts om een gat te slaan, waardoor ze met een hand in de etalage konden komen”, vertelt de goudsmid.

Het lukte de inbrekers slechts om twee ringen en een oorbel te bemachtigen. Lotte Keizer bleef met de schade zitten. “Dit is natuurlijk hartstikke vervelend. Ik ben hier nu twee jaar actief met mijn goudsmederij. Het is de eerste keer dat me dit overkomt. En dat betekent schade en een hoop werk om alles weer in orde te krijgen”.

Wel is Lotte Keizer blij met het feit dat omwonenden haar waarschuwden. “Het is prettig dat er een oogje in het zeil wordt gehouden”. Nu hoopt de goudsmid dat de inbraak wellicht door meer mensen gezien is. Ze vraagt hen in dat geval zich bij de politie of bij haarzelf te melden.