Informatie-avond over ‘opgroeien in een stressvolle situatie’

STEENBERGEN – Maandag 1 oktober organiseert het steunpunt Mantelzorg een informatie-avond waarop het ‘opgroeien in een stressvolle situatie’ centraal staat. Gastspreker daarbij is Aafke Bakx. Zij is preventiemedewerker jeugd bij gemeente Steenbergen. De bijeenkomst wordt gehouden in de aula van Maria Reginaschool aan de Waterlinie 1. Inloop vanaf 19:00 uur, start om 19:30 uur.

Deze avond is bedoeld voor ouders of mantelzorgers en belangstellenden die te maken hebben met kinderen en jongeren. Het gaat over situaties die stress opleveren. Ziekte, beperkingen, echtscheiding. De effecten daarvan op kinderen en jongeren zorgen vaak voor problemen. Aafke Bakx vertelt hierover en komt met tips en handvatten om hiermee om te gaan.

Aan de avond zijn geen kosten verbonden. Aanmelden kan vóór 27 september via telefoonnummer (0167) 541 137 of via het emailadres mantelzorg@swo-stb.nl. Daarbij graag naam of namen van deelnemers en telefoonnummer vermelden. Voor vragen kan contact worden opgenomen met het Centrum voor Jeugd en Gezin, telefoon (0167) 541 131 of info@cjgsteenbergen.nl.