In de prijzen dankzij KijkopSteenbergen en De Suijkerpot

STEENBERGEN – Als winnares van de cadeaubon die alle likers van de Facebookpagina van KijkopSteenbergen.nl elke maand kunnen winnen, mocht Irma van der Weegen uit Steenbergen onlangs bij De Suijkerpot in de Kaaistraat een cheque van 25 euro in ontvangst nemen.

Irma is geen onbekende bij de lifestylewinkel in de Kaaistraat. ,,Leuk dat zij deze prijs heeft gewonnen,’’ reageerde eigenares Andrea Suijkerbuijk dan ook enthousiast. De Suijkerpot was er, na de lancering van de website vorig jaar zomer, vroeg bij met een profielpagina op KijkopSteenbergen.nl.

,,Ik vind het namelijk heel goed dat zoveel mogelijk Steenbergse winkels en bedrijven zich op deze manier gezamenlijk promoten en aan het grote publiek presenteren.’’

Irma van der Weegen vindt KijkopSteenbergen.nl, waarvan zij een trouwe volger is, ideaal om op de hoogte te blijven van alles wat in het Steenbergse gebeurt. En als je dan ook nog in de prijzen valt… ,,Super toch!’’

Deze maand maken alle – bestaande en nieuwe – likers van onze Facebookpagina kans op een waardebon van 25 euro van restaurant De Commerce in Kruisland.