Ik wil glasvezel. Welke provider kies ik?

Steenbergen – Het is je vast niet ontgaan; DELTA Fiber Nederland voert campagne in Steenbergen om glasvezel aan te mogen leggen. De aanleg gaat van start als minimaal 25% van de inwoners zich voor 6 juli aanmeldt. Zodra je besluit om over te gaan op glasvezel moet je een provider kiezen. DELTA is één van deze providers.

Waarom kies ik voor Delta?
Dóris Pires, regiomarketing manager bij DELTA, vertelt: ‘‘Wij zijn al meer dan twintig jaar een gevestigde naam in de providerwereld. Recent is DELTA met een 8,2 nog verkozen tot de beste alles-in-één-provider door de Consumentenbond. Voornamelijk in Zeeland kent men ons. Zeven op de tien huishoudens kiest hier voor ons. In de andere provincies zijn ruim 28.000 huishoudens bij ons aangesloten’’.   

Waar bestaat het alles-in-één-pakket van Delta uit?
‘‘Het mooie aan ons alles-in-één-pakket is dat de klant zelf mag kiezen waar het pakket uit bestaat. Dit Flexpakket, te verkrijgen vanaf €45 euro per maand, mag ook maandelijks worden aangepast. Standaard ontvang je van ons een Wifi-modem en installeren we de modem, telefoon en interactieve tv gratis’’.

Van de kelder tot zolder
Het is vervelend als de WiFi niet in het gehele huis werkt. Daarom installeren de monteurs van DELTA nu de WiFi in het gehele huis (tot drie verdiepingen). Mocht het nodig zijn dan worden er extra WiFi-punten aangebracht. Dóris Pires ligt verder toe: ‘‘Wij sluiten alle interactieve tv’s aan, stellen de WiFi in op twee computers, tablets of  telefoons en de monteurs werken de bekabeling netjes weg langs de plinten. Deze actie geldt voor iedereen die zich voor 6 juli bij ons aanmeldt. Bel ons gerust voor een persoonlijk advies (0118-22 55 71) of bezoek de informatieavonden in Steenbergen in ’t Cromwiel. Aanmelden voor glasvezel of voor de informatievonden kan via: www.deltafibernetwerk.nl/gebieden/steenbergen’’.