IJsfestijn afgesloten met goed bezochte zondagmiddag

STEENBERGEN – De organisatie van IJsfestijn Steenbergen kijkt met tevredenheid terug op de afgelopen weken, waarin de ijsbaan op de Markt goed is bezocht. Zondagmiddag was het opnieuw een gezellige drukte op de baan en dat zorgde voor een passende afsluiting van het tweede IJsfestijn dat Steenbergen mocht beleven.

"Dit alles kon slechts zo goed gaan door de inzet van niet minder dan 72 vrijwilligers, onze sponsoren en natuurlijk het enthousiasme van onze bezoekers", vertelt Kees de Bruin namens de organisatoren. "We starten meteen weer met de opzet voor eind dit jaar, want dat er een vervolg komt is zeker de bedoeling".

Aanstaande dinsdagavond is er voor alle vrijwilligers echter eerst een speciale avond bij Buddha's. Dat wordt een gezellige ontspannen avond, bedoeld als bedankje voor alle inzet die de vrijwilligers de afgelopen periode hebben getoond. "Voor het derde IJsfestijn gaan we stevig aan de slag met een opzet waarbij we in werkgroepen gaan werken. Hierdoor blijft e.e.a. behapbaar, want het is al bij al enorm veel werk", aldus Kees de Bruin. Het is de bedoeling om ook rond de ijsbaan zelf leuke activiteiten te organiseren.

In de editie van aanstaande vrijdag blikt Steenbergse Courant eveneens terug op het IJsfestijn.

foto's: Peter Vermeulen©Steenbergse Courant / KijkopSteenbergen.nl