Huiskamerconcert Amicitia werd zonnig tuinconcert

STEENBERGEN – Afgelopen maandag 8 april bracht Harmonie Amicitia een bezoek aan de jarige Nel van Vliet in Poortvliet. Deze dame had namelijk op de jaarmarkt in september vorig jaar het winnende lot gekocht bij de verloting in de kraam van Amicitia.

De winnares had recht op een privéconcert en koos ervoor om daarmee haar verjaardagsvisite te verrassen. Voor de twintig muzikanten was de aanvankelijk bedoelde huiskamer te klein en daarom werd uitgeweken naar de tuin. Hier was het eveneens passen en meten geblazen, maar  onder stralende weersomstandigheden genoten de jarige en haar visite vervolgens van een vrolijke medley met nummers van Doe Maar, Elvis en Junglebook. Ook het ‘Lang zal ze leven’ ontbrak niet en dit alles maakte dat de jarige na afloop vertelde de leukste verjaardag ooit te hebben gehad.
Ook de volgende jaarmarkt houdt Amicitia een loterij, ook dan is de hoofdprijs een privé concert en ook dan belooft Nel van Vliet loten te komen kopen.

Foto: het was even passen en meten, maar uiteindelijk kon het tuinconcert – de hoofdprijs van de gehouden loterij bij Amicitia – van start gaan.