Hotel De Kaai breidde uit met nieuwe hotelkamers

STEENBERGEN – Het drietal Ewout van den Berg, Ronald van der Sandt en Johan Bosters dat Hotel-Brasserie De Kaai runt, is trots op de recente uitbreiding van het hotel. Naast de zeven kamers boven de brasserie zijn vijf nieuwe kamers gerealiseerd in het naast de brasserie gelegen pand. Goed om te weten voor de hotelgasten van buitenaf, maar zeker ook voor inwoners van Steenbergen die hun bezoekers naar het hotel kunnen verwijzen.

Hotel-Brasserie De Kaai is nu inmiddels al bijna drie jaar in bedrijf. Naast het drukbezochte terras en de brasserie weten ook tal van bezoekers het hotel te vinden. “Veelal werknemers van bedrijven en in de zomer toeristen”. Nu met de uitbreiding zal dat aantal zeker toenemen. “Onze nieuwe kamers zijn ook echt verblijfskamers. Ze zijn ruim en we hebben nu zelfs een bruidssuite, die extra luxe en ruim is. Het is eveneens mogelijk om twee kamers te koppelen, dat is prettig voor gezinnen met kleine kinderen die ons bezoeken. We krijgen goede reacties en hebben vanaf Pasen al een goede bezetting. Dat mag ook wel, want we hebben fors geïnvesteerd. In brandveiligheid, geluidsnormen en rolstoel toegankelijkheid, maar het is ook duurzaam want het nieuwe hotelgedeelte is geheel gasloos en wordt via warmtepomptechniek verwarmd. Daarnaast hebben we een uitstekende klimaatbeheersing”.
De tarieven zijn schappelijk gehouden. “We bieden al een kamer vanaf 59 euro, terwijl de duurste kamer 119 euro per nacht kost. Bezoekers kunnen in onze brasserie een ontbijt gebruiken en dineren van een zeer betaalbare menukaart. We hebben veel parkeermogelijkheden en laadmogelijkheden voor elektrische fietsen. Overigens kunnen we in samenwerking met collega De Wallevis ook grotere groepen huisvesten en hebben voor hen aantrekkelijke arrangementen”.

De Kleine Zaal

Een andere faciliteit die De Kaai biedt is de ‘Kleine Zaal’. Die is nu helemaal in De Kaai-stijl en biedt plaats aan 25 tot 50 personen, afhankelijk van het gebruiksdoel. “Ideaal voor vergaderingen – dan kan de ruimte zo’n vijftig personen herbergen, maar ook voor zakelijke besprekingen en trainingen. Daarnaast voor familiefeestjes, groepsdiners of bijvoorbeeld een babyborrel. De Kleine Zaal biedt een prettige beslotenheid”.