Hotel Aarden wordt hotel-brasserie De Kaai

STEENBERGEN – De nieuwe naam van Hotel Aarden wordt hotel-brasserie De Kaai. Dat hebben de nieuwe eigenaren eind deze middag bekendgemaakt tijdens een terrasborrel voor genodigden, die hun mening mochten geven over de ontwerpen van het logo van de zaak, die de komende tijd een grondige renovatie zal ondergaan.

Johan Bosters, Ewout van den Berg en Ronald van der Sandt namen de horecagelegenheid, die begin dit jaar failliet ging, eind januari over en heropenden Hotel Aarden tijdelijk voor de carnavalsdagen. Vervolgens was er, op de zaterdag na carnaval,  nog een afscheidsfeest voor de gewezen uitbaters, Peter de Bruin en André Verhagen.

Daarna ging de deur dicht, om plannen te maken voor de verbouwing van het etablissement. De nieuwe exploitanten zijn onder meer voornemens om de serre aan de kant van de Kaaistraat af te breken en gaan sowieso ook de inrichting van de zaak flink aanpakken.

In april verwachten zij de horecavergunning te verkrijgen, zodat het terras dit voorjaar weer open kan. De opening van het hotel en de brasserie staat vooralsnog gepland in juni. Vanaf heden wordt in ieder geval de naam 'De Kaai' gevoerd.