Hoogste tijd om uw Foto van de Maand in te sturen

STEENBERGEN – Het is weer de hoogste tijd om uw leukste en mooiste foto’s in te sturen voor de verkiezingen van de Foto van de Maand November!

Uw inzendingen zijn tot en met dinsdag 3 december van harte welkom via info@kijkopsteenbergen of redactie@steenbergsecourant.nl

Voorwaarden: Foto’s moeten daadwerkelijk in de maand november zijn gemaakt, binnen de grenzen van de gemeente Steenbergen, en dienen bij voorkeur een minimale bestandsgrootte te hebben van 1Mb. 

De onderwerpkeuze staat u geheel en al vrij. Van zonsondergang tot natuurschoon en van kinderfeestje tot huisdier, herfsttaferelen, najaarsweer, familieportret; alles mag. Vergeet hierbij vooral ook uw Sinterklaasfoto’s niet!

Het gaat – voor alle duidelijkheid – niet alleen om de ‘schoonheid’ van de foto(’s), maar vooral ook om de impact, de eventuele emotionele waarde, opvallende zaken et cetera. 
Vermeld bij uw inzendingen s.v.p. altijd waar en wanneer de foto’s zijn gemaakt, wat u er zelf zo speciaal aan vindt, én uw volledige contactgegevens.

We kijken weer uit naar uw bijdragen!

Foto: Tienke Huisman