Hoofdtrainer Robin Borremans gaat v.v. Steenbergen verlaten

Na afloop van het huidige voetbalseizoen 2021/2022 gaan de wegen van hoofdtrainer Robin Borremans en v.v. Steenbergen zich na 3 seizoenen in zeer goed overleg scheiden.


De jonge trainer, die momenteel woonachtig is in s ‘Gravendeel, is bij v.v. Steenbergen begonnen in het seizoen 2019/2020 toen het 1e elftal van v.v. Steenbergen nog in de zondag 3e klasse A speelde.
Hij moest op dat moment beginnen met een zo goed als nieuwe selectie.
Slechts een 4-tal spelers van de selectiegroep van het jaar daarvoor waren nog beschikbaar.
Na een moeilijke start lukte het Robin Borremans knap om met zijn team op te klimmen naar de middenmoot van de 3e klas maar in maart 2020 werd de competitie helaas abrupt afgebroken i.v.m. de beperkingen vanwege de toen net begonnen coronapandemie.

Roet in het eten

Het seizoen daarop werd met bijna dezelfde selectiegroep vol goede moed begonnen aan een nieuw avontuur in de 4e klasse B van de zaterdagcompetitie, maar ook toen gooide corona roet in het voetbaleten.
Reeds na 4 wedstrijden werd de competitie noodgedwongen door de K.N.V.B. stilgelegd om dat seizoen ook niet meer te worden hervat.

Zes wedstrijden winst

Eind september dit jaar werd begonnen aan het seizoen 2021/2022 en wist de vertrekkend trainer met zijn selectie de eerste 6 wedstrijden in winst om te zetten.
Afgelopen zaterdag werd voor het eerst verloren van mede titelkandidaat Moc’17 uit Bergen op Zoom maar zoals het er momenteel uitziet zal het elftal van Robin Borremans samen met Moc’17, Internos uit Etten-Leur en V.V.C.’68 uit Halsteren gaan strijden om de bovenste plaatsen.

Duidelijk doel

De trainer heeft als doel om samen met zijn spelers en begeleiders er alles aan te gaan doen om het huidige seizoen zo hoog mogelijk te gaan eindigen.
Hopelijk gaat corona er niet weer voor zorgen dat er lange tijd niet gevoetbald kan worden maar zeker is dat op dit moment alleszins.

Het bestuur van v.v. Steenbergen probeert z.s.m. een opvolger te vinden en ook Robin Borremans gaat op zoek naar een nieuwe vereniging.

[ door John Rommers ]