Honderd procent score bij basis- en kaderberoepsgerichte leerweg op ‘t R@velijn

STEENBERGEN – Was van de mavo eindexamenleerlingen 96% geslaagd, bij de basis- en kaderberoepsgerichte leerweg op ’t R@velijn bleken zelfs alle leerlingen een feestje te kunnen vieren. “Vaak met hogere cijfers dan waarmee deze leerlingen hun examen in zijn gegaan en zonder gebruik te hoeven maken van de extra versoepelingen”, zo laat domeinleider Kees de Bruijn trots weten.

“Ook enkele derdejaars leerlingen van R@velijn Agora, die in één of meerdere vakken versneld examen op basis- of kaderniveau hebben gedaan, kregen hun resultaten te horen. Een aantal van hen heeft zelfs het examen behaald op een hoger niveau dan dat ze ingestroomd waren. Dat geldt ook voor een grote groep basisleerlingen van het R@velijn domein leren. Zij hebben één of meerdere vakken op een hoger niveau afgesloten”.

Diploma-uitreiking

“Ons hele team is trots op alle leerlingen, die ondanks alle perikelen vanwege corona toch geslaagd zijn. Op 6 juli vindt de jaarlijkse diploma-uitreiking plaats. Evenals vorig schooljaar zal dat op een aangepaste manier gebeuren. Geslaagde leerlingen met twee gezinsleden komen per tijdslot onze school binnen en zullen door middel van een walk thru in het zonnetje worden gezet. Tevens wordt op die dag per leerweg bekend gemaakt welke leerlingen de titel van ‘best man of best woman 2020-2021’ in de wacht hebben gesleept”.

Foto: Vreugde bij Femke Godrie (links op de foto) en Chayenne Liplijn, leerlingen uit 4 kader.