Hollandse Avond ‘Vuist tegen kinderkanker’ voor Ankie Stoer!

STEENBERGEN – Rob van Daal, Jan van Est, Suzie Roose en Joey Oerlemans zijn de artiesten die dj Jan de Groot met zijn vrijwilligersteam deze keer heeft weten te strikken voor de Hollandse Avond van ‘Vuist tegen kinderkanker’, op zaterdag 26 november bij De Joosse in Steenbergen.

De afgelopen tien jaar brachten de activiteiten die De Groot samen met zijn vrouw Angelique, broer Ad, zus Els (Hello), Bas Heyligers, Corné en Mirjana Helmons – en met medewerking van Patrick en Mariëlle Dam van café-zaal De Joosse – organiseerde al zo’n 19.000 euro in het laatje.

Eerst voor ‘Vuist tegen Spierziekten’, maar voor het derde jaar gaat de opbrengst nu vanuit ‘Vuist tegen kinderkanker’ naar Ankie Stoer! Dat is de vriendengroep van Stichting Ankie, die zich vanuit Steenbergen sterk maakt voor de strijd tegen kinderkanker. Een maand geleden vond er bij De Joosse ook al een succesvol muzikaal festijn plaats, met de band Fragment, voor ditzelfde goede doel.

Komende zaterdag zal Jan de Groot een cheque overhandigen aan Ankie Stoer!, die naar het zich laat aanzien het bedrag van vorig jaar (3000 euro) gaat overtreffen.

De Hollandse Avond begint om 20.30 uur en de entree bedraagt 10 euro p.p. Kaarten zijn aan de zaal verkrijgbaar en bij de organisator via (0167) 562725.