Hollandse Avond voor Vuist tegen Spierziekten

STEENBERGEN – Een extra editie van de Hollandse Avond ten bate van Vuist tegen Spierziekten voltrekt zich zaterdag 29 november bij De Joosse, zoals gebruikelijk op initiatief van de Steenbergse dj Jan de Groot van JW Sound, die op deze manier weer graag zijn steentje bijdraagt aan het goede doel.

De kaartverkoop loopt al prima, zo laat hij desgevraagd weten, maar hij hoopt natuurlijk op een volle bak en dat het dak eraf gaat. Daarvoor zullen ongetwijfeld ook de artiesten gaan zorgen. Op het programma staan optredens van de band Duo Gold, de Steenbergse zanger Peter van Holland, Theo Verwoert en als klap op de vuurpijl Henk Bernard.

Kaartverkoop

De Hollandse Avond begint om 20.30 uur, de entree bedraagt 5 euro p.p. en kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij zowel De Joosse aan de Kaaistraat 12 als bij Jan de Groot zelf (0167-562725).

Cheque voor Stichting Ankie

In de loop van de avond wordt er ook nog een cheque uitgereikt aan de lokale Stichting Ankie / Ankie Stoer!, die zich inzetten voor de strijd tegen kinderkanker en wordt ook bekendgemaakt wat er volgend jaar gaat gebeuren ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van Vuist tegen Spierziekten.