Hof van Nassau kreeg goede belangstelling op Dag van de Bouw

STEENBERGEN – tanteLouise en aannemersbedrijf De Nijs-Soffers grepen De dag van de Bouw aan om belangstellenden de vorderingen te tonen die worden gemaakt bij de nieuwbouw van Hof van Nassau, zoals het nieuwe verpleeghuis aan de Lindenburghlaan gaat heten. Het was letterlijk 'Open Huis'. Een een flink aantal belangstellenden bezocht de bouwlocatie.

Hoewel er nog heel wat moet gebeuren, zijn de contouren van de nieuwbouw al wel duidelijk. Ook konden bezoekers zien dat de kamers die de 120 toekomstige bewoners krijgen prettig ruim te noemen zijn. Zeker als de oude situatie in herinnering komt: hier woonden veelal twee bewoners op relatief kleine kamers en was er nagenoeg geen sprake van enige privacy. De bezoekers werden zaterdag ontvangen door de nieuwe locatiemanager van Hof van Nassau Marcha Kwisthout, manager Vastgoed Wilfried Aper en een aantal rondleiders. Ze kregen tal van wetenswaardigheden te horen over de nieuwe inzichten die in Hof van Nassau zijn toegepast en die met de hulp van domotica en verzorgend personeel er voor moeten zorgen dat de bewoners er zich straks helemaal thuis en prettig moeten gaan voelen.

'Mooiste verpleeghuis van Nederland'

"Dit wordt het mooiste verpleeghuis van Nederland. In ieder geval voor één dag", vertelt Wilfried Aper. 
In de Steenbergse Courant van aanstaande vrijdag komt de vastgoedmanager – die beschikt over een zeer grote bouwervaring – uitgebreid aan het woord over het nieuwe concept van Hof van Nassau.

Foto's: Peter Vermeulen © Steenbergse Courant / KijkopSteenbergen.nl