Hilde Jans verslaat voor de SLOS ook intocht Sinterklaas

STEENBERGEN – “Hilde Jans is regelmatig in de te zien als verslaggeefster van activiteiten in de regio, ze gaat op pad, maakt samen met de redactie informatieve programma’s. Hilde heeft ook een eigen talkshow (“HILDE”) waar de voorbereidingen voor volgende aflevering weer in volle gang zijn”, zo laat Richard Korb namens de Stichting Lokale Omroep Steenbergen (SLOS) weten.

“De ‘Liberation Tour’ was een zeer indrukwekkende reportage waar diverse mensen aan het woord kwamen die ook de oorlog hadden meegemaakt. Ook voor Hilde een bijzondere en emotionele dag!

Hilde Jans is in het dagelijks leven psychloog en is onder andere verbonden aan de Nederlandse Obesitas Kliniek. Ze heeft in die hoedanigheid al diverse seizoenen meegewerkt aan het programma Obese. Hiervoor zijn de opnames weer begonnen voor het nieuwe seizoen waarin Hilde de kandidaten opnieuw zal begeleiden. (uitzendingen medio najaar 2020). Toch blijft ze tijd vinden voor de SLOS en blijft ze werkzaam als reporter/programmamaker. Dus zullen de inwoners van het verzorgingsgebied haar  blijven tegenkomen in de regio. Zo ook komende zondag want dan zal Hilde Jans op de boot van Sinterklaas meevaren en verslag doen van de intocht, terwijl haar collega Krista Looijesteijn de intocht vanaf de kant tussen het publiek verslaat.

Alle uitzendingen van de SLOS zijn te volgen op de kabel en ook op YouTube/facebook terug te zien.