‘‘Het voelt nog altijd als thuiskomen’’

Steenbergen – Het is alweer één jaar geleden dat Wouter Cuelenaere zijn intrede deed binnen het familiebedrijf Autobedrijf Cuelenaere om samen met zijn oom Albert Cuelenaere, als vierde generatie, de zaak voort te zetten. Met zijn komst deden zijn vader Jos en oom Fons een stapje terug.

Als je aan Wouter Cuelenaere vraagt hoe het het afgelopen jaar is bevallen dan komt er een duidelijk antwoord: ‘‘Het voelt nog altijd als thuiskomen. Ik weet niet beter dan dat het autobedrijf in mijn leven was. Daarom voelde het als een logische stap’’.
Grote veranderingen in de dienstverlening zijn er niet geweest het afgelopen jaar. ‘‘Maar we spelen wel in op de ontwikkelingen op de markt’’, geeft Wouter aan. ‘‘Er is op dit moment veel vraag naar bedrijfsbussen en gebruikte auto’s. Daarnaast hebben we ook een mooi assortiment nieuwe modellen staan’’.
Door de uitbreiding van het aantal monteurs draait het in de garage op volle toeren. ‘‘We zijn aangesloten bij Bosch Car Service. Hierdoor kunnen we tegen scherpe tarieven onderhoud en reparaties leveren. Zij leveren tot vijf keer per dag onderdelen waardoor we de klant met zijn of haar auto vaak weer snel op de weg hebben’’.

Voor meer informatie: www.cuelenaere.nl.

Door: Michelle Douw