Het amusementskoor Oud Bruin en Jong Belegen heeft het druk

STEENBERGEN – Onlangs heeft het koor Oud Bruin en Jong Belegen (OBJB) de ouderenmiddag op Koningsdag verzorgd in verzorgingshuis Onze Stede. Het was een hele gezellige middag . Er werd gezongen voor een overvolle aula. Nu zijn de leden druk bezig met repeteren voor optredens aanstaande zondag in Middelburg Volkoren. Daar zingen zij eerst op de boot en later treden zij op in Het Hofje Onder de Toren en doen ook mee met de grote afsluiting op het Abdijplein. 

Op 1 juli vertrekt OBJB dan naar Oisterwijk. Ook daar doet het koor mee aan een korenfestival. Op diverse podia vinden in die plaats optredens plaats. Voor OBJB is het de is deelname in Oisterwijk een eerste keer. Omdat er nog plaatsen in de bus vrij zijn nodigt het koor belangstellenden uit om mee te reizen. Er wordt een bijdrage van 10 euro gevraagd in de kosten. Aanmelden en informatie: Ineke v. Middendorp, telefoon  (0167) 566 101.
Ook voor verder in het jaar staan er grote plannen op het programma. OBJB kan overigens nog best zangers en zangeressen gebruiken. Er wordt op donderdagen gerepeteerd in zaal Joosse aan de Kaaistraat van 20.00 tot 22.00 uur.