Helaas ook dit jaar geen avondvierdaagse in Steenbergen

STEENBERGEN – Het organiserend team van Albert Heijn Achterberg laat weten dat er ook dit jaar helaas geen avondvierdaagse in de kern Steenbergen georganiseerd wordt. De hoop was dit wel te kunnen doen na de aanvankelijke positieve ontwikkelingen rond de corona pandemie. Maar nu er opnieuw steeds meer besmettingen worden geconstateerd en ook een mogelijke nieuwe golf op komst is vanwege in de komende weken terugkerende vakantiegangers, heeft de organisatie besloten om het evenement af te blazen.

“Met pijn in ons hart hebben we moeten besluiten om voor het tweede jaar op rij de avondvierdaagse, die voor september dit jaar gepland stond, te annuleren. Door de huidige omstandigheden met de stijgende besmettingen en bestaande maatregelen vinden we het geen verantwoorde keuze om het door te laten gaan. Daarnaast kunnen we de 1.5 meter afstand maatregel niet goed garanderen voor zowel deelnemers als vrijwilligers.”

“We hadden het enorm leuk gevonden om weer samen met alle kinderen, ouders, opa’s, oma’s en anderen samen gezellig te wandelen. Helaas hebben we ook geen waardige vervanger kunnen vinden, omdat je hierbij dan alleen moet lopen. Gelukkig hebben we hierover goed contact met de gemeente en hebben zij proactief meegedacht.

We komen zeker terug in 2022! We kijken er naar uit om het dan te mogen organiseren”, aldus het activiteitenteam Albert Heijn Achterberg, dat iedereen een fijne en goede zomer toewenst.

Beelden bij dit artikel