Heijnen Glasvezel geeft extraatje bij aanmelding in de kernen

STEENBERGEN / HEERLE – Nadat Heijnen Glasvezel het initiatief nam voor de aanleg van het glasvezelnetwerk in het buitengebied van Roosendaal, kwam er een samenwerking tot stand met Glasvezel Buitenaf, die het glasvezelnetwerk in de buitengebieden en in de kernen van de Brabantse Wal gemeenten gaat aanleggen. Heijnen is hier nu ook ‘Premium Reseller’ voor geworden.

In de het buitengebied van Roosendaal ging de aanmelding zeer voorspoedig. In minder dan vier weken tijd koos meer dan 64% van de bewoners voor glasvezel. “Dat is niet zo vreemd, dit netwerk biedt grote snelheid en dat is met alle ontwikkelingen op het gebied van internet en de mogelijkheden die hierdoor ontstaan heel belangrijk”, stelt René Heijnen die met zijn echtgenote Silvia de aanleg van glasvezel in het buitengebied van Roosendaal en Steenbergen in een versnelling heeft gebracht. Want ook in Steenbergen vroeg Heijnen de vergunning aan om te gaan graven en het buitengebied aan te sluiten op breedband-internet. Maar al snel sloegen Heijnen Digitaal Beter en Glasvezel Buitenaf de handen ineen en gingen samen succesvol verder.

Deskundig

“Ons bedrijf is zeer bekend met digitale technieken. We bestaan al meer dan zestig jaar en zijn voor velen in de regio een bijzonder vertrouwd adres. Wij weten alles van glasvezel en adviseren onze klanten daar graag bij. Daarnaast zijn we dealer van Caiway, Delta, Fiber, C-Bizz en Helden-van-Nu. De keuze van providers is bij ons dus ruim. “Wie ons bedrijf bezoekt ervaart naast deskundigheid ook gemak: parkeren voor de zaak is eenvoudig mogelijk”, aldus René Heijnen.
Heijnen Glasvezel heeft nog een leuk argument om bij hen aan te melden voor het glasvezelnetwerk. “Wanneer men zich aanmeldt voor glasvezel dan doneren wij tien euro aan de favoriete vereniging, stichting of instelling van de aanmelder”.

Informatiebijeenkomsten

Op 20 april en donderdagavond 2 mei heeft Heijnen Glasvezel speciale informatiebijeenkomsten gepland in de zaak in Heerle. En op zaterdag 4 mei vindt de ‘Laatste Kans-dag’ plaats. Dan zijn ook adviseurs van Caiway, Delta en Fiber aanwezig.
Op donderdagavond 2 mei en op die “laatste-kans” dag 2 mei, kunnen belangstellenden bovendien genieten van wijnen van Heijwine. Want dan laat Jelle Heijmans zijn wijnen in Heerle proeven onder het motto “Hef het glas op de glasvezel !”

Heijnen Glasvezel is een onderdeel van Heijnen Digitaal Beter en is gevestigd aan de Herelsestraat 121 in Heerle.

Foto: Staatssecretaris Economische Zaken Mona Keijzer stak voor Heijnen Glasvezel de eerste spade in de grond ter gelegenheid van de aanleg van het glasvezelnetwerk.