Heense kunstenaars Valkhoff exposeren in Wouw

DE HEEN – Tot en met 27 september is werk van het kunstenaarsechtpaar Riena en Martin Valkhoff uit De Heen te zien in het voormalige gemeentehuis van Wouw. De afgelopen coronamaanden heeft het duo goed besteed en het resultaat daarvan is terug te zien in de expositie. Deze omvat 24 schilderijen en heeft de titel ‘Fifty-fifty’ gekregen als verwijzing naar het formaat van de meeste werken: 50×50 centimeter.

Afgelopen zondag werd de tentoonstelling geopend. Vanwege de coronamaatregelen was het een bescheiden vernissage. Lia de Koning van de organiserende stichting Cumawo en Sandra Houtepen-Strong van de stichting Kunst en Cultuur Platform Steenbergen namen het woord en vertelden over hun ervaringen met beide kunstschilders.

Naast de schilderijen van Martin en Riena Valkhoff zijn ook keramieken van Nathalie Buijs-Vrienten te bewonderen. Tot en met 27 september is zaal ’Markant’aan de Markt 14 in Wouw iedere zondag van 14.00 tot 17.00 uur geopend. Het echtpaar zal op deze dagen veelal aanwezig zijn om tekst en uitleg te geven bij de werken.

Foto: Sandra Houtepen-Strong vertelde tijdens de opening over haar ervaringen met Riena en Martin Valkhoff