Heense biljarters schrijven op valreep geschiedenis

DE HEEN – Het 3de team van biljartvereniging De Stelle is als eerste geëindigd in de C3 klasse voor viertallen en mag zodoende op 28 mei naar de gewestelijke teamfinales, die dan worden gehouden in het Zeeuwse Noordgouwe bij HCR van der Weijde. 

Het team dat de gewestelijke finales gaat spelen bestaat uit Rien Dam, Piet de Jong, Cees Goderie, Karel van de Branden, Gerda Nouwen en teamleider Frans Nootenboom.  Op de 28ste mogen er drie biljarters in actie komen en mag er één roulatiespeler meedoen. Tegenstanders van de ploeg zijn BV het Dobbertje, De hofstede en VEGABV.

Biljartvereniging De Stelle schrijft op de valreep in ieder geval nog een stukje geschiedenis, want met ingang van het nieuwe seizoen fuseert de club met BV De Wellse Vaert tot ‘Nooit Gewonnen Geven’. Dorpshuis De Stelle blijft de thuisbasis.

De beide oprichters van BV De Stelle, John van Schilt en Jack de Mooij – die zo’n zeven jaar terug het biljarten terughaalden naar het gemeenschapshuis – kijken terug op een mooie tijd. Zowel de onderlinge wedstrijden als het afsluitende feest werden door beide heren op voortreffelijke wijze georganiseerd.

Wie interesse heeft om te komen biljarten bij ‘Nooit Gewonnen Geven’, kan voor nadere informatie terecht bij Anuschka van der Wulp, (0167) 562753.