‘Heel erg bedankt voor de goede hulp na mijn ongeval’

Tijdens Hemelvaartsdag had ik een mooie fietstocht gemaakt en was bijna weer thuis toen ik rond 15.30 uur in  Steenbergen tegen de stoeprand aanreed bij de Hervormde Kerk. Hierbij maakte ik een flinke val, maar werd direct bijgestaan door een stel dat daar liep. Zij hebben me overeind geholpen en op het bankje geplaatst en me verzorgd. Ze kwamen al snel tot de conclusie dat de wond op mijn voorhoofd gehecht moest worden en omdat ik ook wat dizzy werd belden ze daarop 112. Er bleek nog iemand bijgekomen te zijn, de heer v.d. Kasteel, die spontaan aanbood mijn fiets zolang bij hem aan de Oostdam te stallen.

In het ziekenhuis vroegen ze of ik hulp op straat had gekregen en ik vertelde dit, waarop ze aangaven dat dit niet altijd vanzelfsprekend is en ik geluk heb gehad. Mijn voorhoofd is gehecht en mijn neus bleek gelukkig niet gebroken, de kapotte lip trekt ook weer bij en ik heb geen inwendig letsel.

Ik wil deze mensen dan ook heel erg bedanken voor de goede zorgen die ze mij hebben geboden. Het is fijn om te merken dat mensen je spontaan te hulp schieten en je niet aan je lot overlaten.

Maria Hagens, Nieuw-Vossemeer