Hans Kraaij Jr. traint jeugd van VV Steenbergen

Hans Kraaij Jr. traint de jeugd van VV Steenbergen

STEENBERGEN – Wat er al niet teweeg gebracht kan worden door enkel een foto op te sturen naar een prijsvraag op Facebook. De 12-jarige Pim Huijgens uit Steenbergen weet het inmiddels precies. Hij plaatste een foto met de FOX Sports Camera app en won voor de jeugd van VV Steenbergen een speciale voetbaldag met Hans Kraaij Jr.

Er werd een heel circus aan oefenmaterialen opgetuigd op het sportpark aan de Seringenlaan. Voldoende om een sportieve middag te beleven met onder meer gatenschieten op een groot speciaal FOX sports goal, dribbelen en een onderling partijtje. Het plezier stond met grote letters te lezen op de gezichten van de kinderen in de leeftijd van 6 t/m 14.

Alle spelertjes hielden er een onvergetelijke middag en een certificaat aan over dat zij mochten laten ondertekenen door “Hansie Hansie”. Speciaal voor Pim had de oud-voetballer van Feyenoord een gesigneerde bal met alle spelers van NAC Breda. Verder werden de D1 en de jeugdteams in het zonnetje gezet en mocht de vereniging zich verheugen in een gift van 50 nieuwe ballen.

Foto’s: Mark Koenraadt©Steenbergse Courant