Hans de Nijs zegeviert in clubkampioenschap Het Loze Vissertje

STEENBERGEN – Afgelopen zondag werd aan de Westhavendijk de laatste van de tien wedstrijden gevist om het clubkampioenschap 2017 van de Steenbergse hengelsportvereniging Het Loze Vissertje. Winnaar van deze laatste wedstrijd was Niek Veraart, met op de tweede plaats Koos Helmons. Ad van Elzakker eindigde op de derde plaats.

Uiteindelijk winnaar van het clubkampioenschap 2017 over in totaal tien wedstrijden werd Hans de Nijs. Hij nam vanaf de eerste wedstrijd de leiding en heeft deze niet meer uit handen gegeven. In totaal ving de clubkampioen 13 kilo vis. Ook sloeg hij de grootste vis tijdens de competitie aan de haak: een brasem van maar liefst 65 cm.

Op plaats 2 van het clubkampioenschap eindigde Niek Veraart, gevolgd door: 3 Koos Helmons, 4 Adrie Cleiren,  5 Corné Helmons, 6 Marina van Elzakker, 7 Ad van Elzakker, 8 Kees de Groot, 9 Bert van Eekelen, 10 Jari van de Zwart, 11 Wim van de Kasteel, 12 Michel Baartmans, 13 Rien de Bruin, 14 Piet Laurijsen, 15 Rien Baselier, 16 Mart Brusselaars en 17 Cees Vlemmix.

Op zaterdag 16 december vindt de prijsuitreiking plaats tijdens de feestavond van Het Loze Vissertje. Dat gebeurt in de zaal van De Joosse aan de Kaaistraat. Het Loze Vissertje zegt terug te kijken op een mooi en sportief 2017. Wie volgend jaar met het Loze Vissertje mee wil vissen wordt uitgenodigd om op hun website de informatie hierover te bekijken: www.hengelsport-hetlozevissertje.nl. Ook op facebook is de hengelsportvereniging aanwezig.