Handen uit de mouwen tijdens NL Doet

STEENBERGEN – Wie aanstaande vrijdagmorgen nog niks om handen heeft, maar zich graag nuttig wil maken, kan diezelfde handen laten wapperen bij SC Welberg. In het kader van de landelijke vrijwilligersactie NL Doet voert de voetbalclub dan namelijk allerlei klussen uit op sportpark ’t Zandbaantje, waar iedereen die een handje wil helpen vanaf 9.00 uur van harte welkom is in de kantine.

Ook bij andere lokale organisaties wordt meegedaan aan NL Doet. Zo verrichten ambtenaren van de gemeente Steenbergen en leden van Rotary Steenbergen vrijdagmorgen onderhoud aan het onderkomen van de Stichting Stadsarcheologie Steenbergen, waar zaterdag ook wethouder Cor van Geel zijn steentje zal bijdragen. Deze werkzaamheden worden mede mogelijk gemaakt dankzij financiële ondersteuning van het Oranjefonds, de plaatselijke Rotaryclub, Buijs Project uit Hoogerheide en de gemeente Steenbergen.

Wethouder Petra Lepolder gaat vrijdagmorgen helpen klussen bij MJW De Klup op de Welberg en haar collega Marijke Vos steekt de handen uit de mouwen bij de kapel aan de Hoogstraat, eveneens op de Welberg. Ook bij Zorghoeve Kakelbont aan de Boompjesdijk tussen Steenbergen en Dinteloord staat aankomende vrijdag in het teken van NL Doet.