Handen uit de mouwen bij KlusWijs Steenbergen

STEENBERGEN – Klanten en oplettende voorbijgangers hebben het waarschijnlijk al wel gezien: boven de deur van de bouwmarkt aan de Zeelandweg Oost in Steenbergen prijkt niet langer de naam Formido, maar valt al duidelijk te zien dat de doe het zelf-winkel met ingang van 1 februari een KlusWijs Bouwmarkt is. Ook binnen wordt hard gewerkt om de nieuwe formule door te voeren.

En dat is een flinke klus, weten de eigenaren Eric en Petra Davies, die aan hun derde verbouwing in vijf jaar tijd zijn begonnen. Tja, je bent een doe het zelver, of je bent het niet natuurlijk… Zij weten zich ook nu gelukkig weer ten volle gesteund door hun medewerkers. ,,Die staan zeven dagen per week voor ons klaar,’’ aldus Eric.
Van klanten kregen de ondernemers naar eigen zeggen louter positieve reacties op het nieuws dat zij de overstap maken van Formido (dit concept is gestopt) naar KlusWijs.

Open blijven

Om de verandering voor de klanten zo soepel mogelijk te laten verlopen, is er een gedegen ‘schuifplan’ gemaakt. ,,Een hele puzzel,’’ weet Eric. ,,Op deze manier kan de winkel tijdens de herinrichting echter gewoon open blijven en blijft ook heel ons assortiment voortdurend verkrijgbaar. Bepaalde producten staan alleen soms wel even op een andere plek, omdat we de nieuwe formule per productgroep aanpakken. Wij staan natuurlijk altijd klaar om onze klanten de weg te wijzen en van deskundig advies te dienen, zoals zij van ons gewend zijn.’’
Tijdens de werkzaamheden kunnen de klanten van de bouwmarkt bovendien profiteren van aantrekkelijke verbouwingskortingen op uiteenlopende artikelen.

Nieuw

Nieuw in de bouwmarkt wordt de shop-in-shop van KW (KlusWijs) Wonen en de eigenaar kondigt ook alvast aan dat KlusWijs Steenbergen de volledige professionele lijn van Sigma verf gaat voeren. ,,Het spreekt verder voor zich dat onze Kleine Tour-ploeg straks helemaal in het nieuw wordt gestoken,’’ besluit de ondernemer, die al reikhalzend uitkijkt naar de 50ste Kleine Tour, komende zomer.

Foto: Eric Davies van KlusWijs Steenbergen. De bouwmarkt ondergaat deze en volgende maand een complete herinrichting, als gevolg van de nieuwe formule.
Foto John Nijssen©Steenbergse Courant