Gruwelijk geslaagd Halloweenfeest op de Helberg

WELBERG – De teller raakten ze al gauw kwijt bij Stichting Ontspanning Voor Welberg, zó druk was het vanavond bij de tweede editie van de Halloweenviering op het dorp, die de na vorig jaar hooggespannen verwachtingen zonder meer wist te overtreffen. Zeker duizend, veelal verklede belangstellenden van alle leeftijden, lieten zich met plezier de stuipen op het lijf jagen bij de 28 tot in de puntjes verzorgde acts, waarbij de schrik je menigmaal om het hart sloeg.

Hoogtepunt van het gruwelijk goed geslaagde evenement was onmiskenbaar de huiveringwekkende voorstelling, ‘De Verdwenen Bruid’, in het daarvoor uitgelezen decor van de Corneliuskerk.

Verder kon het publiek o.a. lekker griezelen bij een orkest van muzikale zombies, in het dodenrijk, het dodelijke diner bij horrorslagerij- annex restaurant Kapelaan Kop, en bij alle andere voorstellingen van zowel particuliere deelnemers als vereniging, die allemaal hun allerbeste beentje voorzetten om de bezoekers een onvergetelijke, maar ook angstaanjagende avondje te bezorgen op de Helberg, waar zelfs spookpaarden hun opwachting maakten.

Kosten noch moeite waren gespaard om van het Halloweenfeest wederom een doorslaand succes te maken.

Foto’s John Nijssen©KijkopSteenbergen.nl