Grote verbouwing Brasserie Puur en Restaurant In de Oude Stempel

STEENBERGEN – Brasserie Puur en Restaurant In de Oude Stempel zijn van maandag 4 t/m zondag 17 juni gesloten. De reden hiervoor is een totale restyling van beide restaurants in de Kaaistraat van Steenbergen. Ondernemer Mark van Loon startte zijn horecagelegenheid 10 jaar geleden en volgens hem is het tijd voor een grote verbouwing.

Tijd voor vernieuwing

 “Persoonlijk hou ik van vernieuwing en dat ziet men terug in de frequent wisselende kaart, presentatie en trends op het gebied van food en dranken. Na 10 jaar gaan we het nog groter aanpakken en daarom krijgen zowel de Brasserie als het Restaurant een totaal andere look.” De bevlogen chef-kok vervolgt: “Het nieuwe ontwerp is gebaseerd op 10 jaar ervaring en enkele verbeterpunten. We willen onze gasten na de verbouwing nóg beter van dienst kunnen zijn en ze verrassen met meer sfeerbeleving.”

Totale make-over

“De donkerbruine kleur in de Brasserie verdwijnt helemaal. Antraciet in combinatie met blank stoer eiken en zwart metalen details vormen het nieuwe interieur. De vloer wordt vervangen en de achterwand veranderen we in een leistenen muur. De verlichting zal worden aangepakt en er komen andere meubels.”

Ook voor Restaurant In de Oude Stempel heeft Mark een nieuw ontwerp gemaakt: “De muren van de hal en de keuken zullen worden bekleed met walnoothouten panelen. Achterin wordt een klimaatkast voor de wijnen gebouwd en er komt een geklimatiseerde kaaskast. Middenin het restaurant zal een boomstamwerktafel komen waar de keuken de laatste hand legt aan diverse koude gerechten. De huiskleur paars blijft en komt ook terug in de inrichting. Het restaurant zal voorzien worden van ronde tafels met stoelen in het antraciet en paars.”    

Heropening

Nog heel even geduld. Vanaf 19 juni is iedereen weer van harte welkom in de totaal vernieuwde panden aan de Kaaistraat in Steenbergen

Brasserie Puur, Kaaistraat 19; Restaurant In de Oude Stempel, Kaaistraat 21.

© Foto: ARF Fotografie