Grote toeloop verwacht bij Steenbergen Live en Bassrulers

STEENBERGEN – De voorspoedige kaartverkoop voor Steenbergen Live, het festival dat morgenavond (vrijdag 27 mei) z’n tweede editie gaat beleven, heeft de organisatie doen besluiten een grotere tent te bestellen. Het verwachte aantal bezoekers loopt richting de 1200 of zelfs 1500.

Dat vertelde organisator Erik Scherpenisse van 2K Music bij de voorbereidende werkzaamheden op het festivalterrein aan het Waterhoefke, waar zaterdag ook nog Bassrulers Outdoor plaatsvindt. Op dit grote dancefestijn zullen, gelet op de voorverkoop, zeker 2000 bezoekers afkomen.

Maar liefst 140 medewerkers en vrijwilligers zijn in aanloop naar en tijdens het evenement in touw om alles in goede banen te leiden. Met de opbouw liggen Scherpenisse en zijn crew in ieder geval (voor) op schema.

In het programma van Steenbergen Live heeft zich overigens nog een verandering voorgedaan: in verband met aanhoudende stemproblemen kan de Steenbergse zanger Peter van Holland niet komen optreden, in zijn plaats zal de eveneens in Steenbergen woonachtige zanger Marijn van Geel nu het podium betreden.

Wie nog geen kaarten in de voorverkoop heeft gekocht, kan dit alsnog doen bij aanvang van Steenbergen Live en/of Bassrulers Outdoor. Met name voor morgenavond luidt het advies aan de bezoekers om op tijdig aanwezig te zijn, zodat eventuele opstoppingen bij de entree worden voorkomen. Er moeten immers een relatief kort tijdsbestek veel mensen naar binnen.

Steenbergen Live duurt van 19.00 tot 01.00 uur, Bassrulers Outdoor van 12.00 tot 23.00 uur.