Grote open dag in De Knotwilg

STEENBERGEN – Ter introductie van de fors uitgebreide fitnessruimte en –mogelijkheden, houdt De Knotwilg morgen – zondag 11 september – van 13.00 tot 17.30 uur een open dag met tal van activiteiten voor jong en oud.

De voormalige tennishal van het multifunctionele sport- en recreatiecentrum is de afgelopen weken ‘omgetoverd’ tot een grote fitnesszaal, die vol staat met louter A-merk apparatuur van Technogym.

Naast de bekende (cardio-)toestellen, waaronder maar liefst acht loopbanden, is er een speciale hoek ingericht voor spinning in groepsverband, een riant freeweight-gedeelte en als noviteit biedt de Knotwilg nu ook ruimschoots gelegenheid voor het populaire Crossfit, waar een brede scala aan oefeningen op het gebied van ‘functional training’ kan worden gedaan.

Daarnaast heeft De Knotwilg de samenwerking met Fysiotherapie Melief uitgebreid. De praktijk heeft in het sport- en recreatiecentrum nu, behalve een behandelkamer, ook een eigen oefenruimte voor de 1 op 1 begeleiding van cliënten.

Tijdens de open dag van komende zondag, kan het publiek ook nog een kijkje nemen bij de sauna van De Knotwilg (met hot whirlpool, Turks stoombad, Finse sauna en koud dompelbad) en Schoonheidsinstituut Jasmijn, dat eveneens binnen de muren van het sport- en recreatiecentrum aan de Wipstraat is te vinden.

Van 14.00 tot 15.00 uur  en van 15.30 tot 16.30 uur staat er bovendien ‘discozwemmen’ voor de basisschooljeugd op het programma (toegang 1 euro), tussen 15.30 en 16.00 uur worden er twee fitness-jaarabonnementen verloot onder de aanwezigen, huidige leden.

Heel de middag staan er tevens kraampjes van en met o.a. een nagelstyliste, sieraden en bloemsierkunst, en zijn er activiteiten voor kinderen zoals een springkussen.

Voor nadere informatie: www.deknotwilg.nl