Groot trouwfeest bij SDW

STEENBERGEN – ‘Daar komt de bruid!’ klonk het gistermiddag keer op keer bij de dag- en woonvoorziening van SDW aan de Vestinghlaan in Steenbergen, waar de jaarlijkse familiecontactdag werd gehouden voor de bewoners van zowel deze vestiging als die van de Oostdam, die allemaal in het huwelijksbootje mochten stappen.

Voor één dag wel te verstaan en de cliënten waren er goed van doordrongen dat zij nu niet daadwerkelijk getrouwd zijn met hun mede-bewoners of persoonlijke begeleiders van hun keuze, maar dat maakte de feestvreugde er zeker niet minder om.

Niets was nagelaten om de trouwdag zo echt mogelijk te laten lijken en dat kwam tot uiting in de kleding van de bruidsparen, de bruidsboeketten, de ringen, de bruidstaart en niet te vergeten de aanwezigheid van een beëdigd ambtenaar van de burgerlijke stand, die de huwelijken – met een iets aangepaste tekst – voltrok en constateerde dat het met de liefde voor elkaar wel goed zit bij SDW.

De bewoners konden hun geluk niet op, zagen ook de vele getuigen, want alle familieleden alsmede de vrijwilligers van de dag- en woonvoorziening waren uitgenodigd om de ceremonie bij te wonen. Duo De Buren zorgde voor de muzikale omlijsting van de plechtigheid, die werd afgesloten met een bruiloftsdiner voor alle betrokkenen. 

Foto's John Nijssen©KijkopSteenbergen.nl