Groot open darttoernooi trekt 64 deelnemers

WELBERG – Het is een gezellige drukte in zaal Koch aan de Kapelaan Kockstraat op Welberg. 64 Deelnemers gooien naar hartenlust hun dartpijlen tijdens het grote open toernooi dat Maikel Smout van MCDartshop.nl hier heeft georganiseerd. Vanavond – zaterdagavond – rond de klok van 20:00 uur is de grote finale van het toernooi. Wie belangstelling heeft is welkom, de toegang is gratis.

Tijdens deze finale zal blijken of de twee toppers die aan het toernooi deelnemen – de Nederlander Wilco Vermeulen en de Belg Tony Martinez (zie laatste van de vier foto's) – hun eer hoog hebben gehouden. Maar het kan ook zo maar zijn dat deelnemende plaatsgenoten een plekje in de finale hebben weten te bemachtigen. De spannende eindstrijd zal daar uitsluitsel in gaan geven. Van Dart Club Koch is het eerste team actief. Dit bestaat uit Roel Aarden, Jeroen van Vugt, Xander Sebregts, Rink Wolters, Joey Suikerbuik en Maikel Smout.

Dartshop geopend

Organisator Maikel Smout ziet dit alles in goed humeur aan. Zijn toernooi verloopt uitstekend. Smout zelf is extra gemotiveerd. Hij organiseert diverse open toernooien in de regio en constateert daarbij goede belangstelling. De Steenbergenaar opende overigens afgelopen zaterdag zijn eigen dartshop in de Graaf Hendrikstraat op het industrieterrein Reinierpolder 1.