Groot feest bij vv Steenbergen na behalen titel

STEENBERGEN – ‘Iedereen is hartstikke blij, je krijgt er gewoon kippenvel van’, zo liet voorzitter Wim Roovers van vv Steenbergen desgevraagd weten, nadat de spelers, de staf en het bestuur vanmiddag de medailles en de oorkonde in ontvangst hadden genomen, horende bij het kampioenschap in de 4de klasse B, uit handen van een afgevaardigde van de KNVB.

Vanavond krijgt het kampioensfeest een vervolg in de kantine van het sportpark aan de Seringen in Steenbergen; komende vrijdagavond om 19.00 uur het startpunt voor de traditionele rondrit met de ‘platte kar’, waarop de succesvolle formatie van trainer Marco Ernest dan plaats mag nemen en de feestelijkheden nog eens dunnetjes over worden gedaan. Daarmee houdt het nog niet op, want op zondag 3 mei speelt de kampioen voor het eerst weer thuis en zal er vooral richting de supporters het een en ander worden gedaan om de titel te vieren, zo kondigt voorzitter Roovers alvast aan.

De Blauwwitten boekten vanmiddag in Zegge, dankzij twee doelpunten van Mike de Nijs – die zijn productie van deze competitie hiermee opvoerde tot 32 treffers – en een rake omhaal van Lennart Boot, een 1-3 overwinning op Dioz. RBC Roosendaal, de enig overgebleven concurrent, speelde thuis tegelijk tegen Noordhoek, en was de titel voor het eerste elftal van vv Steenbergen een onomkeerbaar feit.

Bekijk het fotoalbum van het kampioenschap van vv Steenbergen 1

Foto’s Mark Koenraadt